menu
ŠNK Radgona

75 LET USTANOVITVE

25.05.2021

ŠNK Radgona

ŠNK Radgona letos obeležuje 75 let obstoja! Klub ustanovljen davnega leta 1946 je ob tej priložnosti prejel srebrno plaketo s strani Nogometna zveza Slovenije na redni letni skupščini.
 
Naš predsednik Robert Lipič je tako prevzel nagrado iz rok predsednika NZS Radenka Mijatovića, ki je podeljeval nagrade zaslužnim klubom, trenerjem, sodnikom in funkcionarjem. Čestitke tudi vsem ostalim prejemnikom.
 
Velika zahvala ob tej priložnosti vsem članom kluba, sedanjim in preteklim, ki so del belo-plave zgodovine. Zahvala vsem preteklim vodstvom, trenerjem, igralcem in ostalim podpornikom kluba, ki so se borili in delali za naše barve in uspeli ohranjati našo nogometno zgodovino v Gornji Radgoni, brez vas danes ne bi obeleževali te časti vredne 75. obletnice!
 
Lansko in letošnje leto nista bili lahki za življenje vseh nas posameznikov in ne za nogomet, vendar mi vsi vedno bolj pozitivno gledamo na prihodnost nogometa, našega kluba in naše skupnosti in verjamemo, da se vračamo v normalne tirnice in se bomo spet veselo družili na stadionu na tribuni ob nogometni tekmi kot se to spodobi.
 
Tega si nedvomno želi tudi naš predsednik Robert Lipič, ki enako kot klub letos obeležuje okroglo obletnico. 21.5.2021, praznuje Abrahama - 50 let. Robi mi ti želimo vse najboljše! Naj ti zdravje in dobra volja služita še naslednjih 50 let